Nog eens een container laten komen?

beste tuiniers,
Orde en netheid vinden we met z’n allen heel belangrijk en het zorgt ervoor dat we nog meer genieten van onze tuintjes. Verschillende leden hebben aan de toezichters gevraagd wanneer er nog eens een container wordt geplaatst zodat we alle grofvuil kunnen laten verwijderen.

Wat is het probleem?

Tot voor enkele jaren konden we een container bestellen die zaterdagvoormiddag werd geleverd en zaterdagnamiddag werd opgehaald. Deze optie worden niet meer aangeboden door onze huidige leveranciers. We moeten met andere woorden een container bestellen die vrijdagnamiddag wordt geleverd, en zondagochtend wordt opgehaald.
En dat maakt dat heel wat afval van vér uit de buurt ’s nachts pootjes krijgt en in die containers belandt, restafval en grof vuil dat niet uit de volkstuinen komt. Vele tuinders waren dan ook niet goed gezind dat op nen hik en ne slag die container vol zat en dat er geen plaats meer was om nog iets bij te gooien.

De oplossing?

We zien 2 oplossingen:

Bewaking?

De eerste optie is ervoor zorgen dat die container vrijdagavond en ’s nachts wordt bewaakt zodat het grofvuil met pootjes niet in de container kan springen. Wil je je hiervoor opgeven? Geef ons dan een seintje via het contactformulier of spreek uw toezichter aan.

Andere containers?

Ken je toevallig een firma die wel nog op zaterdag een container kan leveren en daarna terug ophalen? Laat het ons dan weten zodat we contact met hen kunnen opnemen. Je weet ons wel te vinden!

Tags:  

De Gieter

Leave Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.