Vacature voor Toezichter: GESLOTEN

vacaturen toezichter zwaantje

De vacature is ondertussen gesloten. Niet dat we een kandidaat gevonden hebben…

Historisch gezien waren er 5 afdelingen bij het Koninklijk werk der Volkstuinen afdeling Merksem. Adriaensens, Roosensveld, Zwaantje 1, Zwaantje 2, en de Boereschuur.

Omdat Zwaantje 1 nogal een grote afdeling is, was deze opgesplitst in Zwaantje 1 en 3.  Na overleg met Antwerpen in de loop van dit jaar bleek echter dat wij niets aan deze indeling hadden mogen wijzigen. Vandaar dat we dus geen vacature meer hebben openstaan.

Dat de percelen van de volkstuinen van Merksem zo gegeerd zijn, dat is alleen maar omdat onze organisatie zo goed draait. En dat op zich komt doordat de verschillende gebieden gerund worden door toezichters met veel passie voor hun tuin, maar ook voor de anderen tuinders, want je bent een echt aanspreekpunt

 

Toezichter?

Tja, eigenlijk dat deze titel de lading niet. Want je moet inderdaad erop toezien dat de regels wat nageleefd worden, maar het is ook veel babbelen, wat organiseren, overleggen… en ook veel vrienden maken, die allemaal dezelfde passie hebben. Dus daar hoort vooral advies geven bij…

 

Wat hebben we jouw te bieden?

Je wordt voltijds tewerkgesteld, en je krijgt dus een voltijds loon volgens de barema’s van de C.A.O. 245 Boemkool. Daarbovenop krijg je ook een auto van de firma. Neem gerust een 4X4 met stevige banden. Maaltijdcheques krijg je niet, want je maakt je maaltijden zelf natuurlijk. Je hebt in het totaal 365 dagen vakantie die je vrij mag kiezen. Er is een eindejaarsbonus als je je targets haalt. Je komt terecht in een fijn team van collega’s die je met open armen zullen ontvangen… 😎😂🤔

Hahaha, je voelt het al komen.
Nee, natuurlijk is deze job niet betaald, maar je krijgt er enorm veel vreugde en vriendschap voor terug.

 

Solliciteren?

Wil je je kandidaatstellen, neem dan even contact op met de voorzitter. We kijken er echt naar uit, want we willen leuke plannen bespreken.

 

Je ziet het, vooral vééél overleggen…😊🤦‍♂️. Op deze foto staan veel mannen, maar iedereen wordt aangemoedigd om zich kandidaat te stellen!

 

De Gieter

Leave Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.